Εκδήλωση του Αντιφασιστικού Συντονισμού: «Δύο άκρα» ή... σύγκρουση «δύο κόσμων»; (βίντεο)


Φωτογραφίες-βίντεο Άγγελος Καλοδούκας


Στη περίοδο που οι βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές συναντούν τη δυναμική αντίσταση των «από κάτω» η κυβέρνηση απαντά με αστυνομική βία και αυταρχισμό. Για να βαθύνει και «νομιμοποιήσει» την επίθεση στο κόσμο της αντίστασης επαναφέρει την «αλησμόνητη» θεωρία των «δύο άκρων» που «εξισώνει» την νεοναζιστική-δολοφονική δράση της ΧΑ με τη δράση των κινημάτων. Με αυτή τη τακτική η μνημονιακή κυβέρνηση κλιμακώνει την επίθεση στο μόνο και πραγματικό εχθρό της και «καταφέρνει» να «ξεπλένει» τη δράση της νεοναζιστικής οργάνωσης.
Ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Επιτροπών, Συλλογικοτήτων, Πρωτοβουλιών Αθήνας – Πειραιά διοργάνωσε συζήτηση στο Πολυτεχνείο (16/11/2013) με θέμα: «Δύο άκρα» ή... σύγκρουση «δύο κόσμων»;
Στη συζήτηση μίλησαν: ο Νίκος Γιαννόπουλος, εκ μέρους του Αντιφασιστικού Συντονισμού, ο Νίκος Κατσιαούνης, περιοδικό "Βαβυλωνία", ο Δημήτρης Σαραφιανός, δικηγόρος, μέλος ένωσης για τα δικαιώματα του ανθρώπου και ο Σεραφείμ Σεφεριάδης, επίκουρος καθηγητής τμήματος Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Πριν την εκδήλωση οι ομιλητές είχαν την καλοσύνη να κάνουν μικρές δηλώσεις στο left.
Δείτε τα βίντεο:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις